iphone7plus_vs_galaxys7edge

Få styr på lanceringsdatoerne i 2017

Skal du skifte den gamle telefon eller tablet ud i det kommende år? Her får du et overblik over, hvornår firmaer som Apple og Samsung forventes at lancere produkter det kommende år.

21. december 2016 af Mathias Alsted Lund Flinck

Februar: Microsoft Surface Studio En schweizisk forhandler har sat Microsofts nye alt i én-pc til at komme i handlen 15. februar. Står det til troende kan den 28 tommer store pc være til salg i Europa - herunder muligvis også Danmark.

Februar: Samsung Galaxy S8 Samsung skal slå tilbage efter årets brandvarme Galaxy-fiasko. Samsung har tidligere lanceret nye Galaxy-telefoner i slutningen af februar, og det sker også i 2017, lyder rygterne. The Wall Street Journal har dog fra kilder i firmaet, at lanceringen er skubbet til slutningen af april. Efter alt at dømme kan du altså forvente en ny Galaxy-telefon i løbet af 2017's første fire måneder.

Marts: iPad Pro 2 Ifølge et af de mere troværdige Apple-medier, Macworld, forventes Apple at lancere to nye tablets til marts. Der er tale om to nye modeller i iPad Pro-serien. Modellerne vil henholdsvis have 9,7 og 12,9 tommer, som det er tilfældet med forgængeren iPad Pro. Enkelte rygter peger desuden på, at der kommer en model i mellemstørrelsen på 10,5 tommer ved samme lejlighed.

September: iPhone 7S eller iPhone8 Apple har i adskillige år lanceret deres nye topmodel i september, og det vil også ske i 2017, tyder de fleste rygter på. Normalt ville Apple lancere en S-model efter lanceringen af iPhone 7, men eftersom det er 10 år siden, at den første iPhone kom på markedet, kan navnet blive iPhone 8. Skal man tro rygterne, bliver det et farvel til Hjem-knappen og et goddag til et kantløst skærmdesign.

Måske er du interesseret i ...