Spectre

Elegant alt-i-en fra HP

Top-serien fra HP lander som alt-i-en maskine.

12. september 2012

HP har nu præsenteret deres nye serie af stationære, som er klar til lanceringen af det kommende Windows 8. Helt i toppen af HP-fødekæden, både i design og udførelse, finder vi Spectre-serien. Den nye Spectre One er da heller ingen undtagelse. Den 23,6 tommer store alt-i-en er nemlig udført stort set eksklusivt i aluminium, med specialdesignet tastatur og museplade. Og efter sigende, med masser af kræfter under det elegante ydre.

Spectre One har et par overraskelser i ærmet. Det er den tyndeste alt-i-en som HP nogensinde har produceret, med en tykkelse på kun 11,5 mm. Det skyldes, at computeren ikke har en touch-skærm, som de fleste alt-i-en-pc’er, hvilket ville have øget tykkelsen betydeligt. Derimod, har den en trådløs aluminium-museplade til touch-og musefunktionerne, samt et let trådløst aluminiumstastatur. Sidst, men ikke mindst, har Spectre One en chip indbygget, til at parre computeren med en telefon. Det betyder, at man kan streame musik og video fra telefon til computer, så længe de er på samme trådløse netværk.

Ydelsen skulle heller ikke blive et problem, da Spectre One er proppet med den nyeste teknologi fra Intel og Nvidia. Tilslutninger vil dog være begrænset til 4 USB-porte, et jackstik, LAN-stik og en HDMI-udgang. Det er også værd at bemærke, at Spectre One født uden et diskdrev.

Måske er du interesseret i ...