BRIO Sensor

El-stikket er både sikkert og smart

Stikdåsen fra amerikanske BRIO kan både sikre klodsede voksne eller nysgerrige børn mod livsfarlige stød, og så kan det sikre dit hus i samarbejde med en serie af sensorer.

Brio stik

LAS VEGAS: El-stikket fra Brio koster kun omkring 300 kroner i billigste udgave og kan nemt installeres, i din væg. En indbygget chip gør, at stikket ved, hvad du putter i det – så er det en finger, en gaffel eller andet, der ikke trækker strøm, så bliver der ikke sendt strøm, og du kan altså ikke få stød.

Det så vi demonstreret på dette års CES-messe, hvor en af mændene bag produktet fjernede en pære og stak fingrene i stikket uden at komme til skade.

Trådløs og smart BRIO lancerer også en røg-, en vand- og en CO-sensor, der placeres passende steder i huset og kommunikerer trådløst med den smarte og lidt dyrere udgave af stikdåsen. En app på din mobiltelefon gør, at du både kan holde øje med sensorerne og styre, hvad der er sat til stikdåsen. BRIO er ikke på markedet endnu, men firmaet satser på internationale udgaver efter den amerikanske lancering, der sker i løbet af foråret.

Måske er du interesseret i ...