Cookie- og privatlivspolitik


E-bogslæser fra Amazon kommer til Danmark

Internetboghandlen Amazons populære e-bogslæser, Kindle E-reader, kan fra mandag den 19. oktober købes i Danmark.

Den 19. oktober bliver det muligt for danskere at gemme 1.500 elektroniske bøger på en kun 9 mm tynd, bærbar skærm, der er udformet som en bog. Efter to år tager Amazon springet og udgiver deres Kindle E-reader i intet mindre end 100 lande – inklusive Danmark.

E-bogslæseren er udstyret med et 3G-modem, der sørger for, at forbrugeren kan komme trådløst på internettet og downloade en e-bog på under et minut. Udover bare at være en e-bogslæser, kan man, med Kindle, også tage notater til de bøger eller PDF-filer man læser. Ydermere kan den læse tekster op og afspille MP3-filer.

Efter det blev besluttet, at Kindle E-reader skulle bredes til lande ud over USA, blev prisen også sænket med 13 procent. Dvs. at den i dag koster 259 dollar (ca. 1300 kr.), hvilket gør den mere konkurrencedygtig over for konkurrenten Sonys model, Reader.

I USA, hvor det har været muligt at købe en Kindle siden 2007, er der mulighed for at vælge bøger fra en samling på hele 350.000 elektroniske bøger. I Danmark vil samlingen ligge på omkring 200.000 bøger – her vil dog hovedsageligt være tale om engelsksprogede bøger.

Den mindste model på 6 tommer, er den der bliver udgivet i Danmark. Et spændende tilbud til at udvide lejlighederne for at få opfyldt sin læsetrang og forbedre studiemulighederne.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lidt for dyr luksusskærm

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLidt for dyr luksusskærm

Philips Brilliance 272G5DYEB er en god skærm, der dog kun kan anbefales til folk, der spiller meget.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste billige printer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste billige printer

Test: Med en alt i én-printer kan du nemt udskrive, scanne og kopiere trådløst fra din pc, smartphone og tablet på et hjemmenetværk.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere