Cookie- og privatlivspolitik


De bedste sparetips til din printer

En billig blækprinter er sjældent billig, når det kommer til stykket – for det gør ondt i pengepungen, når du skal købe nye blækpatroner. Nu hjælper vi dig med at få blækket til at holde meget længere.

Hent artiklen > klik her

Få mange flere printer sparetips i artiklen

Fra de helt simple til de mere komplicerede får du her en række tips, der kan nedbringe dine printudgifter til under en tredjedel.

Bevæbnet med en præcisionsvægt og en masse gode ideer har vi testet en perlerække af gode sparetips til blækprinteren. Nogle resultater har overrasket, mens andre har givet klare svar på vores formodninger. Vi var fx overraskede over, hvor meget blæk der går tabt i en dyse-rens, og hvor stor prisforskellen er på at printe i kladde- og standardkvalitet. Tilbage står vi med en række gode råd og en nøjagtig viden om, hvorvidt de kan betale sig, når det gælder dine daglige printopgaver. Hvad enten du har en foto- eller kontorprinter, er der dog mange penge at spare ved at følge vores tips.

Vi har testet hvert tip og omhyggeligt udregnet vores besparelser. Samtidig har vi lavet en skala, så du nemt kan se, hvor besværligt det er at benytte sig af tippet.

Mange forskellige tips

Bedre printervaner: Printeren spilder en del blæk på vedligeholdelse af dyser med mere. Det kan være med til at sikre flotte print, men det kan også være unødigt spild. Vi hjælper dig til at undgå for meget vedligeholdelse.

Printerens dårlige vaner: Ofte printer man grafik og andet, som man egentlig ikke behøver – og det kan være svært at undgå. Med vores hjælpeværktøjer kan du få fuld kontrol over, hvad din printer egentlig spytter ud.

Smarte værktøjer: Ofte printer man grafik og andet, som man egentlig ikke behøver – og det kan være svært at undgå. Med vores hjælpeværktøjer kan du få fuld kontrol over, hvad din printer egentlig spytter ud.

Find mange flere sparetips i artiklen


Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>USB: Transportable programmer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdUSB: Transportable programmer

Transportable programmer til USB-nøglen giver dig nem adgang til tekstbehandling, musikredigering og andre værktøjer, når du er på farten. Læs mere her.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fotos fra mobil til pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFotos fra mobil til pc

Hvorfor nøjes med at have billederne liggende på mobilen, når du med et snuptag kan overføre dem til pc’en. Se, hvordan du hurtigt og nemt lægger dine digitale mobilfotos over på pc’en.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere