nyheder/commodore.jpg

Commodore laver comeback

Mange, der er født før 1990, har formentlig et forhold til navnet Commodore, som på dette års CeBit-messe får en slags comeback med lanceringen af multimedie-platformen, CommodoreWorld.

13. marts 2007

Commodore 64 var den første spilcomputer, der virkelig bragede igennem til masserne, og modellen er til dato den bedst sælgende pc nogensinde. Men det er efterhånden mere end 20 år siden, at Commodore begejstrede os alle med spil-klassikere som "Bruce Lee" og "SummerGames", og siden da har der været temmelig stille omkring det californske firma.

Men dette års CeBit-messe er et slags comeback for Commodore, der benytter messen til at lancere dets nye multimedie-platform, CommodoreWorld. CommodoreWorld er en internetportal, som blandt andet indeholder musik, film, TV, radio og videoer. Internetportalen lanceres - tilfældigvis sammen med en mængde nye trådløse enheder fra Commodore og disse produkter har fællesbetegnelsen "Gravel".

Det skal blive spændende at se, om Commodores lancering anno 2007 kommer bare i nærheden af den popularitet, som firmaet oplevede i 1982, da det præsenterede verden for en spilcomputer ved navn C64.

Måske er du interesseret i ...