Cookie- og privatlivspolitik


CES 2011 handler om tablets

Verdens største forbrugerelektronikmesse, CES i Las Vegas, er ikke officielt startet endnu, men nogle af verdens førende elektronikfirmaer er begyndt at vise nyhederne frem, og Komputer for alle er selvfølgelig med.

Der er ingen tvivl om, at producenterne med et sultent blik på Apples salgstal for tablet'en iPad vil lancere en lang række såkaldte tablets. Altså tynde mikro-pc’er med berøringsfølsom skærm og et særligt mobilt styresystem. Først til mølle var Asus, der mere eller mindre startede hele bølgen af netbooks med deres Eee pc-serie. Asus er kendt for deres kvalitetsbærbare og lækre skærme, så vi forventer os en del af deres bud på en tablet. Og til pressemødet i Las Vegas havde det Taiwanesiske firma da også hele fire af slagsen med. De tre kører Googles mobile styresystem Android, mens den sidste, Slate EP121, kører Windows 7 på en Intel Core 2 Duo processor. Det er lidt af en basse og med de dårlige forsøg vi har set med Windows 7 indbygget i berøringsfølsomme pc’er forventer vi os ikke så meget af den.

Langt mere interessante er de to mellemstørrelse modeller med fuldt tastatur. Skærmen er på begge 10,1-tommer og Eee Pad Transformer har et tastatur, der kan klikkes på, mens Eee Pad Slider har et tastatur under skærmen, der kan skydes ud og klikkes på plads, så skærmen står i en skrå vinkel. Mest imponerende er det, at den ultramobile computer på trods af tastaturet ikke er meget tykkere end en iPad. Begge Eee Pads har en hurtig Nvidia Tagra processor, to kameraer og kører Android 3.0 med fuld adgang til Flash og en række mobile programmer (applikationer).

Vi venter spændt på at teste alle de nye modeller, og den test kan du naturligvis læse i et kommende nummer af Komputer for alle.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fotos fra mobil til pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFotos fra mobil til pc

Hvorfor nøjes med at have billederne liggende på mobilen, når du med et snuptag kan overføre dem til pc’en. Se, hvordan du hurtigt og nemt lægger dine digitale mobilfotos over på pc’en.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>USB: Transportable programmer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdUSB: Transportable programmer

Transportable programmer til USB-nøglen giver dig nem adgang til tekstbehandling, musikredigering og andre værktøjer, når du er på farten. Læs mere her.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere