Cookie- og privatlivspolitik


El-stikket er både sikkert og smart

Stikdåsen fra amerikanske BRIO kan både sikre klodsede voksne eller nysgerrige børn mod livsfarlige stød, og så kan det sikre dit hus i samarbejde med en serie af sensorer.

LAS VEGAS: El-stikket fra Brio koster kun omkring 300 kroner i billigste udgave og kan nemt installeres, i din væg. En indbygget chip gør, at stikket ved, hvad du putter i det – så er det en finger, en gaffel eller andet, der ikke trækker strøm, så bliver der ikke sendt strøm, og du kan altså ikke få stød.

Det så vi demonstreret på dette års CES-messe, hvor en af mændene bag produktet fjernede en pære og stak fingrene i stikket uden at komme til skade.

Trådløs og smart
BRIO lancerer også en røg-, en vand- og en CO-sensor, der placeres passende steder i huset og kommunikerer trådløst med den smarte og lidt dyrere udgave af stikdåsen. En app på din mobiltelefon gør, at du både kan holde øje med sensorerne og styre, hvad der er sat til stikdåsen. BRIO er ikke på markedet endnu, men firmaet satser på internationale udgaver efter den amerikanske lancering, der sker i løbet af foråret.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

Prøv VR-briller i Danmark

Prøv VR-briller i Danmark

Du kan ganske billigt prøve kræfter med virtual reality i Danmark.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>USB: Transportable programmer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdUSB: Transportable programmer

Transportable programmer til USB-nøglen giver dig nem adgang til tekstbehandling, musikredigering og andre værktøjer, når du er på farten. Læs mere her.

Læs mere

Nyeste

Hurtig adgang til mapper på pc'en

Enkelt og effektiv funktion i Stifinder giver dig hurtig adgang til dine foretrukne mapper på pc'en.

Læs mere

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere