Cookie- og privatlivspolitik


Verdens tyndeste tablet

Apple har lanceret iPad Air 2, som er den tyndeste tablet i verden. Derudover præsenterede de en ny iPad mini og en ny iMac-computer.

Kun lidt over en måned efter lanceringen af iPhone 6, er Apple igen klar med nyt grej. Denne gang er det deres iPad og iMac-computer, der har fået en overhaling.

Sammen med iPad Air 2 lancerede Apple også iPad mini 3. Begge iPads har nu fingeraftrykslæser ligesom, Apples iPhones.

Den nye iPad Air 2 er den tyndeste tablet i verden. Med en tykkelse på 6,1 mm er den 1,4 mm tyndere end forgængeren iPad Air. Og den er endda tyndere end iPhone 6, der måler 6,9 mm.

iPad Air 2 får den samme processor, som sidder i iPhone 6, men i en modificeret udgave, hvilket betyder at den skulle være 40 procent hurtigere end iPad Air.

En anden stor forbedring er kameraet, der er på 8 megapixels og kan optage i slowmotion og tage mange billeder hurtigt efter hinanden.

Den tredje nyhed er en ny version af Apples iMac-computer, der ifølge Apple også slår en verdensrekord. Skærmen på 27 tommer har nemlig en opløsning på 5K svarende til 5120 x 2880 eller 14,7 millioner pixels. Det er mere end dobbelt så meget som et 4k-fjernsyn, hvilket gør det til den skærm i verden med den højeste opløsning.

De nye iPads er i butikkerne fra i dag med en pris på 3.799 kroner for iPad Air 2 og 2.999 for iPad mini 3. iMac’en kan også købes fra i dag til en pris fra 19.999 kroner.

Her kan du læse mere om Ultra HD (4K og 5K)

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>USB: Transportable programmer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdUSB: Transportable programmer

Transportable programmer til USB-nøglen giver dig nem adgang til tekstbehandling, musikredigering og andre værktøjer, når du er på farten. Læs mere her.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fotos fra mobil til pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFotos fra mobil til pc

Hvorfor nøjes med at have billederne liggende på mobilen, når du med et snuptag kan overføre dem til pc’en. Se, hvordan du hurtigt og nemt lægger dine digitale mobilfotos over på pc’en.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere