Cookie- og privatlivspolitik


Apple klar med ny iPhone og iPad

Apple lancerer sin hidtil billigste iPhone, sænker prisen på Apple Watch og er samtidig klar med en ny iPad Pro.

Der var masser af nyheder på programmet, da Apple den 21. marts holdt pressemøde i Californien, USA. De to mest markante nyheder er en ny iPhone på 4 tommer med navnet SE og en ny iPad Pro på godt 10 tommer.

Den nye iPhone SE bliver den hidtil billigste nylancerede Apple-telefon med en pris på 3.699 kr. for modellen med 16 GB lager og 4.599 kr. for en med 64 GB. På ydersiden ligner modellerne iPhone 5S, mens indmaden svarer til det, iPhone 6S er udstyret med - der er med andre ord tale om en af markedets hurtigste telefoner i en gammel skal!

Tager vi et kig på det nyeste medlem af iPad-familien, har Apple gjort samme kunststykke, hvor designet ligner en ældre model, men muskelmassen er helt i top.

Helt konkret har den nye iPad Pro en Retina-skærm på 9,7 tommer med 2048 x 1536 pixels, den seneste A9X-chip og en M9-hjælpeprocessor. Den kommer i to udgaver, hvor den ene er en Wi-Fi-model, og den anden har plads til simkort.

Priserne for de forskellige modeller er:

Wi-Fi
32 GB - 5.299 kr.
128 GB - 6.699 kr.
256 GB - 8.099 kr.

Wi-Fi og simkort
32 GB - 6.399 kr.
128 GB - 7.799 kr.
256 GB - 9.199 kr.

Apple brugte også pressemødet til at sænke priserne på Apple Watch, der fra i dag bliver 400 kr. billigere.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lidt for dyr luksusskærm

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLidt for dyr luksusskærm

Philips Brilliance 272G5DYEB er en god skærm, der dog kun kan anbefales til folk, der spiller meget.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste billige printer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste billige printer

Test: Med en alt i én-printer kan du nemt udskrive, scanne og kopiere trådløst fra din pc, smartphone og tablet på et hjemmenetværk.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere