Cookie- og privatlivspolitik


802.11n endelig godkendt

Syv år skulle der gå, fra drøftelserne begyndte om en WLAN-standard med højere hastigheder end 802.11g standarden, før at 802.11n blev godkendt

Hvis tanken om et trådløst net med en overførselshastighed på 600 megabit per sekund er noget, der tænder små julelys i øjnene på dig, så kan du nu begynde at glæde dig.

Den amerikanske ingeniør- og standard-organisation IEEE (The Institute of Electrical and Electronic Engineers) annoncerede for nyligt at de vil ratificere en ny WLAN (Wireless Local Area Network) standard, der kan give hastigheden i de trådløse netværk i private boliger og virksomheder et gævt løft. Noget der har taget mere end syv år at få på plads.

802.11n skulle teoretisk være i stand til at give tophastigheder på 600 megabit per sekund og en rækkevidde på op til 300 meter, og altså højere hastigheder end den eksisterende 802.11g-standard. Der er dog tale om, at den maksimale hastighed typisk kun opnås ved en afstand på under 20 meter uden hindringer af nogen slags. Derefter falder hastigheden gradvist.

De 600 Mbit/s vil desuden repræsentere den rå overførselshastighed, hvor data typisk kan overføres med omkring 150 Mbit/s, hvilket skal sammenlignes med de omkring 500 Mbit/s for en kablet Ethernet-forbindelse. Ikke desto mindre er der tale om en dramatisk forbedring af hastigheden i forhold til nuværende versioner af Wi-fi-standarderne.

Markederne er allerede proppet med produkter, der følger de foreløbige udkast af Wi-fi-standarden. De fleste af dem vil kunne opgraderes til et mere endegyldigt niveau med en opdatering af deres firmware.

Offentliggørelse af ændringen er planlagt til midten af oktober.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Ryd op i Windows

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdRyd op i Windows

Registreringsdatabasen samler alle oplysninger om din pc. Desværre også de overflødige. Giv Registreringsdatabasen en grundig rengøring, og slip af med alle fejl og ubrugelige data.

Læs mere

Windows Update går i stå?

Windows Update går i stå?

Tip: løs irriterende fejl i Windows Update.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere