Cookie- og privatlivspolitik


Snart kan du spille PlayStation på din pc

Sony er godt i gang med at lancere PlayStation Now – en streamingtjeneste for spil.


Det lyder måske helt tosset, men den er god nok; Sony vil snart lade dig streame en lang række af spil fra sit bagkatalog direkte til din pc. Det kommer til at foregå gennem streamingtjenesten PlayStation Now, som vel bedst af alt kan beskrives som en slags Netflix for spil.

Krav: Solid internetforbindelse og PS4-controller
Spillene kører ikke direkte på din computer. De afspilles på en server og streames tilbage til dig. Så når du styrer spillene, transmitteres dine tryk på knapperne til Sony, som så sender spillets reaktion retur. Det er mange oplysninger, der konstant skal sendes, og derfor kommer PlayStation Now også til at kræve en solid internetforbindelse for at køre optimalt. En forbindelse der kan trække minimum 5 megabyte i sekundet, er ikke helt utænkeligt. Derudover er en DualShock 4-controller fra Sony påkrævet. Det vides ikke, om andre controllere bliver understøttet på et senere tidspunkt.

Stadig undervejs
Lige nu er Sony ved at lancere PlayStation Now i Holland, Belgien og England. Næste stop er Nordamerika, og så kommer turen nok til alle os andre i løbet af efteråret. PlayStation Now kommer til at koste £12.99 om måneden, hvilket svarer til cirka 110 kroner.

Her er en liste over spillene, der kan streamesAlt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Læs Komputer for alle digitalt!

Læs Komputer for alle digitalt!

Du kan læse den nyeste udgave af Komputer for alle og mange andre magasiner digitalt med WYPE - SÅ er du altid underholdt!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Kæmpetest af bærbare pc’er

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKæmpetest af bærbare pc’er

Er 15 tommer bedre end 13 eller 14? Er det en fordel med SSD i stedet for harddisk, og er den hurtigste pc bare den bedste? Få svarene i Danmarks største test af bærbare pc’er til en fornuftig pris.

Læs mere

Din pc er beskidt

Din pc er beskidt

Se, hvordan du gør pc'en ren og bakteriefri.

Læs mere

Nyeste

Er din bil i de bedste hænder?

På et værksted i Polen hersker Commodore64 endnu.

Læs mere

Din pc er beskidt

Se, hvordan du gør pc'en ren og bakteriefri.

Læs mere

Politi: Pas på Nigeria-mails!

Sydsjællands Politi advarer igen mod de berømte Nigeria-mails, efter flere personer om året hopper i fælden.

Læs mere