Cookie- og privatlivspolitik


Sådan speeder du computeren op

Hvis pc'en er blevet rigtig sløv og evigheder om at løse opgaverne, er det tid til et serviceeftersyn. Og med bare et par simple opgraderinger af maskinens hardware og lidt justeringer i Windows får du igen fart over feltet.

Hent artiklen > klik her

Enhver computer bliver med tiden sløv i optrækket og længere om at starte både Windows og programmer. Det giver irriterende ventetid foran maskinen og måske overvejelser om at skifte til en ny model. Men i mange tilfælde kan du faktisk spare udgiften til en ny computer – for på relativ simpel vis kan du selv sætte skub i den gamle maskine.

I artiklen viser vi dig, hvordan du nemt og hurtigt udskifter de dele af computeren, der har mest betydning for maskinens hastighed. Har du ikke mod på at gå i gang med skruetrækkeren - eller vil du bare ikke ofre flere penge på den aldrende pc - kan du i artiklen også finde tip til finjusteringer af Windows, så tingene kommer til at gå lidt hurtigere.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Kæmpetest af bærbare pc’er

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKæmpetest af bærbare pc’er

Er 15 tommer bedre end 13 eller 14? Er det en fordel med SSD i stedet for harddisk, og er den hurtigste pc bare den bedste? Få svarene i Danmarks største test af bærbare pc’er til en fornuftig pris.

Læs mere

Windows 10-opdatering forsinket

Windows 10-opdatering forsinket

Men du behøver ikke vente.

Læs mere

Mit Skrivebord er en uoverskuelig rodebunke?

Mit Skrivebord er en uoverskuelig rodebunke?

Tips: Hvis Skrivebordet er rodet er der en nem løsning.

Læs mere

Nyeste

Er din bil i de bedste hænder?

På et værksted i Polen hersker Commodore64 endnu.

Læs mere

Din pc er beskidt

Se, hvordan du gør pc'en ren og bakteriefri.

Læs mere

Politi: Pas på Nigeria-mails!

Sydsjællands Politi advarer igen mod de berømte Nigeria-mails, efter flere personer om året hopper i fælden.

Læs mere