Cookie- og privatlivspolitik


Minicomputer sikrer sig en million dollars

En lille computer, der kun koster ni dollars – det er så god en idé, at firmaet bag den har indsamlet over én million dollars på bare seks dage, via crowdfunding-hjemmesiden Kickstarter.com.

Lige nu er en minicomputer til ni dollars(cirka 60 kroner) ét af de mest populære produkter på crowdfunding-hjemmesiden Kickstarter. Computeren har indsamlet over én million dollars indtil videre.

Minicomputeren hedder C.H.I.P., og firmaet bag hedder Next Thing Co. C.H.I.P. er en fuldt funktionsdygtig computer, som du kan slutte tastatur, mus og skærm til. Den har også indbygget Wi-Fi og Bluetooth, så du både kan tilslutte trådløst tilbehør og gå på nettet. Desuden har den 512 MB ram, 4 GB lager og en 1 GHz processor.

C.H.I.P. er ikke den første minicomputer, men den er klart den billigste, vi endnu har set. Den mest kendte minicomputer er Raspberry Pi, der koster 35 dollars (cirka 230 kroner) og hverken har Wi-Fi, Bluetooth eller indbygget lagerplads.

Kickstarter.com fungerer ved, at hjemmesidens brugere støtter forskellige projekter med små eller store beløb og til gengæld får en belønning af en art fra folkene bag projektet. I tilfældet med C.H.I.P. vil bidragsydere være blandt de første, der modtager et eksemplar af computeren.

Next Thing Co. havde egentlig sat det mål, at de ville samle 50.000 dollars, men i skrivende stund har 21.435 brugere støttet C.H.I.P. med lidt mere end 1,1 million dollars. Indsamlingen er åben i 24 dage endnu, så beløbet vil blive endnu større.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKomplet pc til under 2.000 kroner

Computer En ny computer behøver ikke at koste en formue. Se her, hvor meget du får for 2.000 kroner.

Læs mere

Komplet pc til under 2.000 kroner
Spørg os Forum

Spørg os Forum

Komputer for alle Få hjælp til din pc af både bladets eksperter og andre læsere.

Læs mere

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Kæmpetest af bærbare pc’er

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKæmpetest af bærbare pc’er

Er 15 tommer bedre end 13 eller 14? Er det en fordel med SSD i stedet for harddisk, og er den hurtigste pc bare den bedste? Få svarene i Danmarks største test af bærbare pc’er til en fornuftig pris.

Læs mere

Windows 10-opdatering forsinket

Windows 10-opdatering forsinket

Men du behøver ikke vente.

Læs mere

Din pc er beskidt

Din pc er beskidt

Se, hvordan du gør pc'en ren og bakteriefri.

Læs mere

Nyeste

Er din bil i de bedste hænder?

På et værksted i Polen hersker Commodore64 endnu.

Læs mere

Din pc er beskidt

Se, hvordan du gør pc'en ren og bakteriefri.

Læs mere

Politi: Pas på Nigeria-mails!

Sydsjællands Politi advarer igen mod de berømte Nigeria-mails, efter flere personer om året hopper i fælden.

Læs mere