Cookie- og privatlivspolitik


Forlæng din pc’s levetid med mindst 3 år

Har du en lidt ældre pc og overvejer at købe en ny, så tøv en kende. Måske skal den bare lige tjekkes igennem og friskes op.

Hent artiklen > klik her

Der var engang, hvor udviklingen inden for computere gik så hurtigt, at man nærmest skulle opgradere maskinen hvert andet år for at kunne køre de nyeste programmer.

I de senere år har pc’erne dog udviklet sig til at være så hurtige og forsynet med så imponerende en regnekraft, at de kan klare stort set hvad som helst, man smider efter dem. Kun hvis din pc var meget lille og billig, da du købte den, eller hvis du spiller mange krævende spil, bør en hyppig udskiftning være på tale.

Styresystemet Windows illustrerer faktisk pointen ganske godt: Hvor hver eneste ny version af Windows tidligere stillede store krav til din maskine, så kan Windows 8 stort set køre på samme maskiner, der kunne køre Windows Vista i 2007.

Men selv om din pc på papiret stadig har masser af liv i sig, kan der sagtens alligevel være opstået problemer forskellige steder på den – problemer, der måske betyder, at du risikerer ikke at få glæde af den helt så længe, som du ellers kunne.

I denne artikel viser vi, hvordan du nemt giver din pc et hurtigt helbredstjek. Du får vores bedste tips og tricks til grundlæggende vedligeholdelse og rengøring, så din aldrende pc kan få kræfterne tilbage.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Kæmpetest af bærbare pc’er

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKæmpetest af bærbare pc’er

Er 15 tommer bedre end 13 eller 14? Er det en fordel med SSD i stedet for harddisk, og er den hurtigste pc bare den bedste? Få svarene i Danmarks største test af bærbare pc’er til en fornuftig pris.

Læs mere

Læs Komputer for alle digitalt!

Læs Komputer for alle digitalt!

Du kan læse den nyeste udgave af Komputer for alle og mange andre magasiner digitalt med WYPE - SÅ er du altid underholdt!

Læs mere

Din pc er beskidt

Din pc er beskidt

Se, hvordan du gør pc'en ren og bakteriefri.

Læs mere

Nyeste

Er din bil i de bedste hænder?

På et værksted i Polen hersker Commodore64 endnu.

Læs mere

Din pc er beskidt

Se, hvordan du gør pc'en ren og bakteriefri.

Læs mere

Politi: Pas på Nigeria-mails!

Sydsjællands Politi advarer igen mod de berømte Nigeria-mails, efter flere personer om året hopper i fælden.

Læs mere