Cookie- og privatlivspolitik


Facebook bygger spilplatform

Kongen af sociale medier vil give dig bedre adgang til sine spil

Udover at sidde tungt på dine daglige chat-, video- og nyhedsvaner, vil Facebook nu også meget gerne være stedet, hvor du spiller dine computerspil. Efter at have rodet i kulisserne med en ny spilplatform siden foråret, er Facebook i disse dage klar til at præsentere deres ”new Facebook PC gaming platform”.

Samarbejde med Unity
Facebook er gået sammen med udvikleren af udviklerværktøjer Unity (vi beklager den kringlede titel) om at skabe en spilplatform, der ligesom Steam kører uden om browseren. Lige nu er de godt i gang med at invitere spiludviklere ind i folden, og vi kommer nok til at se meget mere til ”Facebook PC gaming platform” i løbet af efteråret.

Platformen vil understøtte eksisterende Facebook-spil, men vil også byde på pc-versioner af populære mobilspil, og højst sandsynligt også spil der kræver lidt mere computerkraft, end vi er vant til at se på Facebook.

Et naturligt skridt
Det kan virke tosset at tage kampen op med en eksisterende kæmpeplatform som Steam, men det giver faktisk ret god mening for Facebook. De har i mange år har haft millioner af daglige brugere af spil som Farmville, Candy Crush og et væld af andre spil direkte på Facebook, så det er kun et naturligt skridt at samle spiludvalget i en overskuelig app fremover.

Måske er der endda den ekstra fordel, at du slipper for din vens evindelige Facebook-invitationer til Mystery Manor Farm Saga.

Læs pressemeddelelsen fra Facebook her.Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Kæmpetest af bærbare pc’er

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKæmpetest af bærbare pc’er

Er 15 tommer bedre end 13 eller 14? Er det en fordel med SSD i stedet for harddisk, og er den hurtigste pc bare den bedste? Få svarene i Danmarks største test af bærbare pc’er til en fornuftig pris.

Læs mere

Læs Komputer for alle digitalt!

Læs Komputer for alle digitalt!

Du kan læse den nyeste udgave af Komputer for alle og mange andre magasiner digitalt med WYPE - SÅ er du altid underholdt!

Læs mere

Windows 10-opdatering forsinket

Windows 10-opdatering forsinket

Men du behøver ikke vente.

Læs mere

Nyeste

Er din bil i de bedste hænder?

På et værksted i Polen hersker Commodore64 endnu.

Læs mere

Din pc er beskidt

Se, hvordan du gør pc'en ren og bakteriefri.

Læs mere

Politi: Pas på Nigeria-mails!

Sydsjællands Politi advarer igen mod de berømte Nigeria-mails, efter flere personer om året hopper i fælden.

Læs mere