Cookie- og privatlivspolitik


Byd på oldgammelt klenodie fra Apple

Kun få dage tilbage: Nu kan du blive den nye ejer af ekstremt sjældent Apple-klenodie og samtidig støtte et godt formål. Byd på spændende pc-artifakt her.

I dag er firmaet Apple kendt for deres iPhones, iPads og designede computere, men for 40 år siden bestod Apple blot af en gruppe store drenge i en garage i Californien. Du kan nu blive den nye ejer af en af firmaets allerførste computere: Apple 1, der blev håndsamlet af Steve Wozniak i 1975, medstifter af Apple, og som der kun findes ganske få eksemplarer af.

Auktionen løber til torsdag den 25. august, og buddet ligger netop nu på 510.000 dollars - godt 3 millioner kroner. Computeren er vurderet til omkring det dobbelte, så her kan potentielt være tale om en sikker investering. Derudover støtter du et godt formål, da en del af overskuddet går til leukæmi-forskning.

For de mange penge får du en usamlet Apple 1, der består af det første fabriksfremstillede bundkort fra før masseproduktionen, en strømforsyning, en kassettestation, et par kassetter med softwaren Apple BASIC og en stak instruktionsmanualer. Den ekspert, som har valideret computerens autenticitet, fraråder dog, at man forsøger at tænde computeren, da det kan skade de delikate, gamle kredsløb, så der er primært tale om en pyntegenstand.

Apple 1 bliver af mange betragtet som forløberen for udviklingen i den personlige computer, og blev skabt i Steve Jobs' forældres garage i Los Altos i Californien. Der blev oprindeligt håndbygget cirka 200 af Steve Wozniak, og man mener, at 60 har overlevet til i dag.

Se og byd på den sjældne computer her!


Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Kæmpetest af bærbare pc’er

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKæmpetest af bærbare pc’er

Er 15 tommer bedre end 13 eller 14? Er det en fordel med SSD i stedet for harddisk, og er den hurtigste pc bare den bedste? Få svarene i Danmarks største test af bærbare pc’er til en fornuftig pris.

Læs mere

Windows 10-opdatering forsinket

Windows 10-opdatering forsinket

Men du behøver ikke vente.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Løs selv dine pc-problemer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLøs selv dine pc-problemer

Sløv opstart af Windows og Windows Update, der går i stå, er bare to af de problemer, du selv kan løse hurtigt og enkelt.

Læs mere

Nyeste

Er din bil i de bedste hænder?

På et værksted i Polen hersker Commodore64 endnu.

Læs mere

Din pc er beskidt

Se, hvordan du gør pc'en ren og bakteriefri.

Læs mere

Politi: Pas på Nigeria-mails!

Sydsjællands Politi advarer igen mod de berømte Nigeria-mails, efter flere personer om året hopper i fælden.

Læs mere