Cookie- og privatlivspolitik


Her er tre stærke studie-pc'er

Et nyt studie- og skoleår begynder nu, og så er det måske tid til at opgradere det vigtigste værktøj og købe en ny bærbar pc. Her får du Komputer for alles bud på tre stærke studie-pc'er til forskellige priser.

De billigste bærbare pc’er med Windows 10 koster 1.500 kroner. Her er især ydelse og lagerpladsen stærkt begrænset. Vi anbefaler derfor, at du spenderer mindst 2.500 kroner på en pc til studie- og skolebrug, der kan bruges til mere end at skrive opgaver, surfe på nettet og se film.

Vi har fundet tre stærke pc’er, du kan købe netop nu.

Studie-pc til under 2.500 kroner
Her får du en bærbar pc fra HP med 15,6 tommer skærm, Windows 10, 4 GB hukommelse, en superhurtig SSD på 128 GB og indbygget dvd-brænder. Intel Pentium-processoren er udmærket, men til denne pris kan du ikke forvente at få en af de mest kraftfulde computere. Skærmens opløsning på 1.366 x 768 er heller ikke imponerende, men samlet set får du rigtig meget pc for pengene.

Set hos Power til 2.499 kroner


Studie-pc til under 4.000 kroner
Hvis du vil have en bærbar pc med flere kræfter, kan du for 3.773 kroner købe Acer Aspire E 15 på 15,6 tommer med Full HD-opløsning. Computeren har en udmærket Intel Core i3-processor, 4 GB hukommelse, 128 GB SSD og Windows 10.

Set hos Computersalg til 3.773 kroner
Studie-pc til under 5000 kroner
I dette prisniveau kan du finde mange højtydende bærbare pc’er. Vi har valgt HP Pavilion x360, fordi den skiller sig ud på flere punkter. Det er en 2-i-1 pc med en 13,3 tommer berøringsfølsom skærm med Full HD. Det betyder, at du fx kan vippe skærmen bagud og bruge maskinen som en tablet. Pavilion x360 er udstyret med en udmærket Core i3-processor, 4 GB hukommelse og en hybridharddisk på 500 GB og 8 GB ekspresslager til hurtig opstart af Windows 10.

Set hos Elgiganten til 4.999 kroner


> Her finder du en aktuel test af 16 bærbare pc’er til priser fra 2.999 kroner

> Du finder Testzonen her

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKomplet pc til under 2.000 kroner

Computer En ny computer behøver ikke at koste en formue. Se her, hvor meget du får for 2.000 kroner.

Læs mere

Komplet pc til under 2.000 kroner
Spørg os Forum

Spørg os Forum

Komputer for alle Få hjælp til din pc af både bladets eksperter og andre læsere.

Læs mere

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Kæmpetest af bærbare pc’er

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKæmpetest af bærbare pc’er

Er 15 tommer bedre end 13 eller 14? Er det en fordel med SSD i stedet for harddisk, og er den hurtigste pc bare den bedste? Få svarene i Danmarks største test af bærbare pc’er til en fornuftig pris.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Opsæt din nye computer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOpsæt din nye computer

Sådan klarer du nemt de indledende øvelser med din nye pc. Vær med fra start, når vi giver det komplette kursus i brug af pc’en. Vi guider dig hele vejen.

Læs mere

Tre stærke studie-pc-køb netop nu

Tre stærke studie-pc-køb netop nu

Skal du have ny bærbar computer til studiestart, så har vi fundet tre gode bud til under 5.000 kroner.

Læs mere

Nyeste

Din pc er beskidt

Se, hvordan du gør pc'en ren og bakteriefri.

Læs mere

Kæmpetest af bærbare pc’er

Er 15 tommer bedre end 13 eller 14? Er det en fordel med SSD i stedet for harddisk, og er den hurtigste pc bare den bedste? Få svarene i Danmarks største test af bærbare pc’er til en fornuftig pris.

Læs mere

Tre stærke studie-pc-køb netop nu

Skal du have ny bærbar computer til studiestart, så har vi fundet tre gode bud til under 5.000 kroner.

Læs mere