Spar penge og få ny computer billigt.

Få mange pc-kræfter for få kroner. Se de bedste tilbud lige nu.

© Shutterstock

3 gode computer-tilbud lige nu

Vi giver dig løbende de bedste pc-tilbud lige nu. Se vores tre bud på din næste computer lige her.

10. november 2017 af Steffen Nielsen

Internettet vrimler med gode - og desværre også mange dårlige -  tilbud på din næste computer.

I det aktuelle nummer af Komputer for alle får du en række tips og tricks til, hvordan du kan spare op til 25% på din nye computer. 

Find en billig computer lige nu

Vi har også været gennem tilbudsaviserne og forbi en række netbutikker for at finde disse tre aktuelle tilbud på pc'er, som du kan købe lige nu - og få fuld valuta for pengene.

Vi har fundet tilbud og priser den 10. november 2017. Vi tager forbehold for, at butikkerne kan have ændret priserne siden da.

God pc til enkel brug

Acer Aspire A315-21-43TK

Expert  har et fremragende tilbud på denne anderledes på en computer, der er velegnet til dig, der vil bruge en pc til alsidige formål. Pris: 3.399.

Se pc'en hos Expert her

Billig pc med stærk processor:

Lenovo V510-14IKB

Denne bærbar fra Lenovo kombinerer en fornuftig pris med en stærk processor, nemlig Intel Core i7. Pris hos Hapiii: 6.273 kroner.

Læs om pc'en hos Happii 

ASUS VivoBook E502NA-DM047T med stærk processor

ASUS VivoBook er velegnet til tunge arbejdsopgaver.

© Acer

Spil-pc for billige penge

Dell 15 7000 Gaming-pc

Spil-computere koster typisk over 10.000 kroner, men her får du et ægte spilmonster fra Dell for kun 7.490 kroner

Se pc'en på Dells hjemmeside

Dell 15 7000 er en stærk spil-pc

Dell 15 700 Gaming-pc er en superstærk bærbar.

Spar op til 25% på din nye computer

I magasinet Komputer for alle nummer 17/2017, som er på gaden nu, giver vi dig en række tips til, hvordan du kan spare op til 25% på din nye pc. 

Her får du også tips til, hvordan du sikrer dig bedst muligt mod unødige udgifter i forbindelse med køb af ny pc, så du får den bedst mulige computer til den bedste pris. 

Hvis du tegner abonnement nu, kan du læse artiklen med det samme med vores Wype-app. Her kan du også læse de seneste 10 udgaver af Komputer for alle. 

> Få 2 numre af Komputer for alle leveret til døren sammen med en Miracast-adaptor, så du kan spejle film, musik og billeder trådløst fra din smartphone eller tablet op på fladskærmen for kun 99,50 kroner. Du sparer altså 451 kroner. 

Som abonnent får du også adgang til mere end 300 programmer og trin-for-trin-guider i Fordelszonen, hvor du blandt andet finder 10 programmer, du bør installere på din nye computer. 

Måske er du interesseret i ...