Cookie- og privatlivspolitik


24 pc-problemer du kan løse med ét klik

Hvorfor er der ingen lyd fra højttalerne, og hvorfor starter Windows langsomt op? Du kan støde på adskillige små pc-problemer i hverdagen. Vi har fundet 24 problemer, som du nemt og hurtigt kan løse.

Hent artiklen > klik her

Når du trykker på computerens tændknap, kan du have åbnet for en verden af problemer. Alt fra genstridige mapper til en horde af pop op-vinduer kan hærge din computer, men heldigvis er de mest almindelige problemer nemme at løse.

Problemerne kan variere i størrelse, men de mest almindelige skal du kun klikke få gange på musen for at løse – helt uden du behøver at rode i Windows’ maskinrum eller en længerevarende uddannelse. Vi viser dig, hvordan du løser 24 helt almindelige pc-problemer både hurtigt og nemt.

Det kan eksempelvis være:

Windows Update går i stå

Når konfigureringen af Windows kun til 67 procent for så at gå helt i stå? Når problemet opstår, bør du genstarte Windows Update, hvilket et af de små Microsoft Fix It-værktøjer kan klare. Når du har kørt programmet, skal du blot genstarte pc’en, og så bør opdateringsmodulet igen virke.

Hvorfor starter Windows langsomt op?

Går der adskillige minutter, fra du tænder computeren, til Windows er klar til brug, så kan du tilskrive dine startprogrammer en del af skylden. De starter op sammen med Windows og sørger for, at hele opstarten trækker ud. Du kan dog frit vælge at slå den automatiske opstart fra for hver enkelt program, så din pc bliver hurtigere klar til brug.

Mapper kan ikke omdøbes eller slettes

Kan du hverken omdøbe eller slette en mappe, så er der med stor sandsynlighed opstået fejl i registreringsdatabasen. Du behøver heldigvis ikke selv rode rundt i Windows’ maskinrum, for med et Microsoft Fix It-værktøj er fejlen rettet på få minutter.

Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Kæmpetest af bærbare pc’er

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKæmpetest af bærbare pc’er

Er 15 tommer bedre end 13 eller 14? Er det en fordel med SSD i stedet for harddisk, og er den hurtigste pc bare den bedste? Få svarene i Danmarks største test af bærbare pc’er til en fornuftig pris.

Læs mere

Windows 10-opdatering forsinket

Windows 10-opdatering forsinket

Men du behøver ikke vente.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Løs selv dine pc-problemer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLøs selv dine pc-problemer

Sløv opstart af Windows og Windows Update, der går i stå, er bare to af de problemer, du selv kan løse hurtigt og enkelt.

Læs mere

Nyeste

Er din bil i de bedste hænder?

På et værksted i Polen hersker Commodore64 endnu.

Læs mere

Din pc er beskidt

Se, hvordan du gør pc'en ren og bakteriefri.

Læs mere

Politi: Pas på Nigeria-mails!

Sydsjællands Politi advarer igen mod de berømte Nigeria-mails, efter flere personer om året hopper i fælden.

Læs mere